Fönsterbyte

Vi på Björnssons Bygg är experter på fönsterbyte och hjälper dig att hitta rätt fönster till din byggnad. Vi har en bred kunskap inom fönsterinstallation och arbetar endast med de bästa materialen på marknaden. Vi strävar alltid efter att säkerställa en enkel och smidig process för våra kunder.

Vi arbetar med högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att dina nya fönster håller länge och att de ger ditt hem eller byggnad en fräsch och modern look. Vi arbetar noga med att säkerställa att fönstren är täta och väl isolerade för att hålla ut väder och vind. Vi kan också hjälpa dig att reparera eller byta ut trasiga fönster.

Kontakta oss för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå de resultat du söker.

Steg för Steg

 
1

Konsultation

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation för att förstå dina behov och önskemål. Vi ger dig en offert på vad det kommer att kosta att byta ut dina fönster.

 
 
2

Installation

När du har godkänt offerten börjar vi med installationen. Vårt erfarna team kommer att ta bort dina gamla fönster och installera de nya med högsta noggrannhet och omsorg. Vi säkerställer att allt blir gjort enligt riktlinjerna och med högsta kvalitet.

 
 
3

Slutförande

När installationen är klar gör vi en sista genomgång för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att du är nöjd med resultatet. Vi tar med oss allt avfall från platsen och lämnar ditt hem eller byggnad i skick som om vi aldrig varit där.

 

Vanliga frågor

Vi erbjuder ett brett sortiment av fönster i olika material, storlekar och stilar, inklusive trä, PVC och aluminiumfönster. Vi hjälper dig att välja det bästa alternativet för dina behov och önskemål.

Ja, vi tar hand om allt från mätning till borttagning av gamla fönster och installation av nya fönster. Du behöver inte oroa dig för någonting, vi tar hand om allt med högsta noggrannhet och kvalitet.

Tiden varierar beroende på storleken och antalet fönster, men vi arbetar så snabbt och effektivt som möjligt för att minimera störningarna för dig. Vi ger alltid en ungefärlig tidsram i vår offert så du vet ungefär när arbetet kommer att vara klart.

Ja, vi erbjuder en garanti på både våra fönster och installationer för att säkerställa att du är nöjd med resultatet och att allt fungerar som det ska under en bestämd tidsram. Vi är stolta över vår kvalitet och står bakom allt arbete vi utför.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på Björnssons Bygg för fönsterbyte.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppdatera ditt hem eller byggnad med högkvalitativa fönster. Kontakta oss för att få en gratis offert, och upplev en enkel och smidig process för ditt fönsterbyte.

Kontakta oss