Om oss

Mer än bara en byggfirma

Björnssons Bygg är ett byggföretag beläget i Kalmar, grundat av Jim Björnsson 2016. Sedan starten har vi vuxit till en organisation med 10 anställda som alla brinner för byggbranschen.

Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder allt inom byggbranschen, inklusive byggprojekt och reparationer. Vi har en bred kunskap och erfarenhet inom branschen, vilket gör oss till det perfekta valet för alla dina byggbehov. Vi sätter alltid kunden i första hand, och har ett stark engagemang till att alltid leverera en högkvalitativ tjänst.

Vi prioriterar även arbetsmiljön och har yrkesbevis samt tilläggsutbildningar inom ställningsbyggnation, heta arbeten, BAS U, BAS P och fallskydd.

År 2018 stod vårt nya lager färdigt på Företagarevägen 10, där vi erbjuder våra kunder en välkomnande och bekväm plats för alla byggbehov. Lagerområdet har en stor lageryta, ett fikarum samt ett kontor där kunder är välkomna att besöka för en kopp kaffe.

Om du söker ett mångsidigt, kompetent och kundfokuserat byggföretag i Kalmar län, är Björnssons Bygg det självklara valet för dig.

Vi på Björnssons

Jim Björnsson

Jim Björnsson

VD

Markus Karlsson

Markus Karlsson

Arbetsledare

Mikael Lundin

Mikael Lundin

Snickare

Robin Havedahl

Robin Havedahl

Snickare

Rasmus Rosqvist

Rasmus Rosqvist

Snickare

Herman Blomqvist

Herman Blomqvist

Snickare

Kontakta oss!

Tveka inte att höra av dig för konsultation eller offert.

    Instagram

    Kolla in vår Instagram på @bjornssonsbygg1